Insite Out

De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens de filosofie en ervaring van Beyuna stoffen nodig om optimaal te functioneren.
Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw persoonlijke gezonde levensstijl van binnenuit. Insite Out. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het clean label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft (denk aan geur, kleur, smaak, en vulmiddelen) en zijn behalve de omega VEGAN.


Klik hier voor het Beyuna supplementen assortimentOutsite In

Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten van Zoya.

Zoya nagellak is the Big 10 free, is veganistisch en dierproefvrij. De Zoya lippenstift bestaat uit een crème formule die je lippen goed gehydrateerd houden, blijft 4-6 uur zitten, ook de lippenstift is dierproefvrij en vrij van lood en micorbeats (kleine stukjes plastic).

Ook aan de nagellak en lippenstift herken je Beyuna’s kijk op een gezonde leefstijl. Want volgens hun filosofie werkt gezondheid niet alleen van binnen naar buiten maar ook van buiten naar binnen. Outsite In


Ga naar Zoya assortiment


VoedingssupplementenKijk voor meer informatie op: Whats Behind The Dots