Elles van Paassen

Maria Bachmanstraat 3
2636 HJ Schipluiden
tel: 06 - 28 20 72 00
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Afspraken en bereikbaarheid
 
Voor het maken van een afspraak of voor aanvullende informatie kan je telefonisch contact opnemen. Je kan de voicemail inspreken en ik bel je dan z.s.m. terug. Een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van je naam en telefoonnummer is ook mogelijk.

Heb je een dringende vraag, dan kan je een sms sturen of de voicemail inspreken, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.
Wanneer je een afspraak, minder dan 24 uur tevoren wilt annuleren, neem dan even telefonisch contact op. Hou er rekening mee dat de tijd die ik voor je heb gereserveerd in rekening wordt gebracht.

Vervanging in vakanties of bij ziekte is als volgt geregeld: bij acute dringende situaties kan je contact opnemen met je huisarts. In alle andere gevallen hoor je via de voicemail welke collega bereikbaar is in de regio.

Praktijk locaties

Voor de persoonlijke behandelingen is het mogelijk om een afspraak te maken in Vlaardingen en Schipluiden. In onderling overleg is er altijd een mogelijkheid om te kijken naar de beste oplossing voor locatie, datum en tijdstip.

Praktijk Vlaardingen
Paramedisch Centrum Vlaardingen

Dillenburgsingel 10
3136 EB Vlaardingen

Praktijk Schipluiden
Maria Bachmanstraat 3 

2636 HJ Schipluiden