‘ …de terugkeer naar je oorsprong

Ieder mens is geboren op aarde om zich te kunnen ontwikkelen en uit te groeien tot volle bloei. Toen je op aarde kwam als baby was je in deze natuurlijke staat van bewustzijn, open, vol vertrouwen en overgave, onbevangen, vol liefde, puur, oorspronkelijk jezelf en in balans. Als kind loop je door levensgebeurtenissen en opvoeding kwetsuren op. Van nature bescherm je je ‘kwetsbaarheid’ door je aan te passen, te vechten, te vluchten of je onzichtbaar te maken. Ieder mens ontwikkelt patronen om te overleven.Wanneer je volwassen bent heb je vaak nog last van die patronen van overleving om jezelf te beschermen.

Met Méér Levenskunst bied ik je inspiratie om te groeien in je bewustzijn. De bouwstenen van de informatie en activiteiten zijn gebaseerd op de principes vanuit de natuurwetten op aarde, en de universele logische principes. De Convergente Logica van Alejandra Casado is hier een leidraad in. 
Het is een methode om je eigen perceptie te verruimen, en je leven zich te laten ontvouwen vanuit bewustzijn. Jouw perceptie over jezelf en de wereld om je heen is onderhevig aan continue verandering op je tijdslijn. Door het leven  wordt je uitgenodigd om je te openen en jezelf te updaten naar een nieuwe versie van jezelf. 

Introductie video : https://www.youtube.com/watch?v=KPvY0WZRtnA

Vervolg video's: https://www.youtube.com/results?search_query=universal+persective+david+williams

Nederlandse vertaling: https://www.youtube.com/results?search_query=johanna+kleipool+vertaling++alejandra+casado