logo‘’Levenskunst is hoe je omgaat met je zelf
en datgene wat zich aandient in je leven.
Het leven zelf is de ervaringsweg om deze kunst
op je eigen wijze te verwerven
en je leven kleur en invulling te geven.’’

 

Welkom bij Praktijk Levenskunst

Ik werk vanuit aandacht en interesse in jou als mens. Ieder mens is uniek en het gaat om het wezenlijke contact van mens tot mens, waardoor jij jezelf kan zijn. 

Vanuit Praktijk Levenskunst bied ik je individuele behandelingen om de balans in je zelf te herstellen.
Een gevoel van gezondheid en geluk begint bij een stevige basis, van binnenuit. Wanneer je je zelf kent en kan luisteren naar je zelf, is het gemakkelijker om met situaties in de buitenwereld om te gaan.
Door levensgebeurtenissen en spanningen kan je uit balans raken. En soms lukt het je niet om het evenwicht zelf te herstellen. Op zo'n moment is het mogelijk om hulp te vragen. 
Veel fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten en problemen zijn te herstellen. Mijn bijdrage is om je te begeleiden naar de kracht in jezelf, zodat jij de stappen kan maken die nodig zijn om te herstellen en te groeien naar een nieuw evenwicht en bewustzijn.
De behandelingen op de website zijn gebaseerd op de hypnotherapie en worden daarmee ook vergoed onder deze behandelcode. 

Tarieven behandelingen 

Met Méér Levenskunst bied ik je inspiratie om te groeien in je bewustzijn. De bouwstenen van de informatie en activiteiten zijn gebaseerd op de principes vanuit de natuur, jouw innerlijke natuur, de verbinding met aarde, en de universele logische principes. Oude wijsheden en De Convergente Logica zijn hier een leidraad in.
Het leven is je gegeven en nodigt je uit om aanwezig te zijn vanuit je originaliteit, en het leven uit jezelf te laten ontstaan. Mijn bijdrage is je de sleutels tot autonomie en zelfsturing aan te reiken op je levensweg.

 

Nieuwsbrief. Wanneer je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Transformatiecirkel meditatie klik hier

 

Elles