Mijn missie

Mijn missie is om mensen te stimuleren in hun Wel-Zijn.
Ik bied ondersteuning en begeleiding aan mensen die de uitdaging van het leven aan willen gaan en op ontdekkingsreis zijn om zich te verbinden met hun oorspronkelijke energie.

Mijn visie

Iedere mens heeft een goddelijke kern (bron, ziel) van waaruit hij of zij leeft en verbonden is met de universele liefde. Deze goddelijke kern bevat jouw oorspronkelijke energie van Zijn. Het gaat hierom de liefde en de kracht, die jij als een schitterend kristal, in jezelf draagt. En om deze kracht Nu in de wereld neer te zetten.
Door blokkades ben je soms afgesneden van jouw liefde en kracht. De enige manier om jouw eigenheid te hervinden is door te voelen. Hierdoor leer je herkennen, erkennen en weten wat jouw eigenheid is.

Ik werk vanuit het principe dat ieder mens oké is, en ook datgene wat zich nu op jouw weg aandient. Dit wil niet zeggen dat je alles moet slikken en het met de situatie eens moet zijn. Het gaat erom dat je het herkent en erkent; jouw situatie is Nu zo en daarmee heb je te dealen.
Ik ga ervan uit, dat de antwoorden op levensvragen, voor iedere mens in zichzelf liggen. Evenals dat iedere mens verantwoordelijk is voor de keuzes die hij of zij maakt in het leven. Het gaat erom wat belangrijk voor jou is, wat past bij jou, hoe wil jij in jouw leven staan, onafhankelijk van de situatie. Dit is jouw vertrekpunt om keuzes te gaan maken.

Mijn bijdrage

Mijn bijdrage is dat jij kunt ontdekken, herkennen, erkennen wat er speelt binnen in jouw wereld en wat je tegenhoudt om te gaan leven vanuit jouw keuze. Ik bied je de mogelijkheid om jouw eigen vaardigheden, kwaliteiten en zelfvertrouwen te ontwikkelen, en belemmeringen te overwinnen, om zo voluit te kunnen leven.
In mijn praktijk werk ik met bezieling en passie voor ieder mens’ wel-zijn. Mijn begeleiding vindt plaats in een sfeer van ‘rust’ en ‘Zijn’.