Ontdek je zielsmissie met de transformatiecirkel

Origineel artikel Happinez 15-1-2021 door Fabienne Peters

 

Ben jij op zoek naar je originele unieke zielsmissie. Dan is dit een mooi moment om naar binnen af te reizen en je aardse met je universele bewustzijn te verbinden. Dit kun je doen aan de hand van een transformatiecirkel. 

Benieuwd wat een transformatiecirkel inhoudt en hoe je je zielsmissie kunt achterhalen? Ik laat je zien hoe deze meditatie in zijn werk gaat. Bekijk en beluister hier de meditatie.

Transformatiecirkel: creatiekracht en focus

De acht symbolen in de cirkel zijn illustraties met geometrische vormen, kleur en symboliek. Elles: “Tijdens de meditatie ontstaat er beweging. Lichamelijke sensaties, emoties, gevoelens, inzichten, bewustzijn, creativiteit, blokkades; alles wordt aangesproken. Creatiekracht wordt voelbaar en pijn zichtbaar. Wat de transformatiecirkel brengt? Nieuwe ingevingen, koers, inzicht, verbinding en energie. Door je hogere bewustzijn met je aardse bewustzijn te verbinden, worden focus en levensmissie helder. Je kunt de meditatie blanco ingaan of met een vraag. Dat is aan jou.”

Betekenis acht symbolen

Ga ervoor zitten en laat de beelden op je inwerken. Schrijf na afloop van de meditatie op wat je je herinnert van je ervaringen bij alle acht de symbolen. Ze hebben elk een eigen thematiek. 

  1. Het eerst symbool staat voor je oorsprong. De basis van waaruit je je aardse reis bent begonnen. Voelde je je rustig of gespannen toen je deze illustratie zag? Wat deed het met je?
  2. Verbinding met het aardse; daar staat het tweede symbool voor. Bezorgde het beeld jou een licht en zacht gevoel, wekte het weerstand op of iets anders?
  3. Nummer drie staat voor de verbinding met polariteiten, tegenstellingen. Mannelijk-vrouwelijk, zon-maan, hard-zacht, licht-zwaar; hoe voelde jouw verbinding met polariteiten?
  4. Het vierde symbool staat voor alle potenties die mogelijk zijn vanuit het kwantumveld. Alles dus waar we in essentie toegang tot hebben. Hoe verhoud jij je daartoe?
  5. Focus en zielsmissie; daar staat het vijfde symbool in de cirkel voor. Heb je kracht ervaren, euforie, richting of iets heel anders? Waar ligt jouw focus?
  6. Het zesde symbool staat voor jouw verbinding met het leven en je mogelijkheid om te creëren vanuit alles wat je bewust en onbewust kunt en weet. Wat wil jij op aarde creëren?
  7. Het aardse wordt geïntegreerd in universele krachten in het zevende symbool. Jouw energie kan bergen verzetten. Wat riep dit symbool bij je op?
  8. Het laatste symbool staat voor Zijn en je verbinding met het grotere geheel. Hoe sta jij ten opzichte van het grotere geheel? Ontvankelijk of een beetje gesloten?

Meer weten over ?
- Een persoonlijke sessie
- De Transformatiecirkel gebruiken in je dagelijks leven
- De kaarten kopen
- Workshop met een groep
- Gebruik in jouw praktijk 
- Vragen of ervaring delen

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.