‘ …de terugkeer naar je oorsprong

Ieder mens is geboren op aarde om zich te kunnen ontwikkelen en uit te groeien tot volle bloei. Toen je op aarde kwam als baby was je in deze natuurlijke staat van bewustzijn, open, vol vertrouwen en overgave, onbevangen, vol liefde, puur, oorspronkelijk jezelf en in balans. Als kind loop je door levensgebeurtenissen en opvoeding kwetsuren op. Van nature bescherm je je ‘kwetsbaarheid’ door je aan te passen, te vechten, te vluchten of je onzichtbaar te maken. Ieder mens ontwikkelt patronen om te overleven.Wanneer je volwassen bent heb je vaak nog last van die patronen van overleving om jezelf te beschermen. Datgene wat je beschermd hebt is dat ‘iets’ in de kern van je hart, iets heel kwetsbaars, je pure natuur en oorspronkelijke Zijn. 

 

 

De terugkeer naar je Zelf
Onbewust verlangt ieder mens naar eenheid, naar de terugkeer van je oorspronkelijke natuurlijke Zelf. 

Het is een gevoelstoestand waarbij alles in jezelf één geheel is en jij zelf het centrum bent van alles om je heen. Een éénheidservaring. De terugkeer naar je Zelf brengt je een gevoel van aanwezig zijn in je leven van alledag. Je bent online, in verbinding met je hart en je Hoger Zelf. Hierdoor kan je het ‘spel’ van het leven vanuit ontspanning doorzien, weet je wat goed voor je is en wat de essentie is, en ben je vrij om te spelen met de elementen, die je gegeven zijn.

Je hart als poort
De toegangspoort naar je oorspronkelijke Zelf is je hart. Liefde, compassie en overgave zijn de sleutels tot transformatie en heling van pijn en kwetsuren. Je hart is de plaats waar je dit kan ervaren en waar kan maken met intentie en aandacht. De natuurwetten en de oude wijsheden vanuit mysteriescholen helpen je een handje om dit proces te vergemakkelijken. Zo kan je vanuit deze inspiratiebronnen groeien in bewustzijn en frequentie. De heilige geometrie van de schepping wordt gebruikt om de stappen te begeleiden, te ondersteunen en te begrijpen.

Ik nodig je uit om op reis te gaan om het mysterie van het leven te doorgronden.

Introductie video : https://www.youtube.com/watch?v=KPvY0WZRtnA

Vervolg video's: https://www.youtube.com/results?search_query=universal+persective+david+williams

Nederlandse vertaling: https://www.youtube.com/results?search_query=johanna+kleipool+vertaling++alejandra+casado