Praktijk Vlaardingen
Paramedisch Centrum Vlaardingen

Dillenburgsingel 10
3136 EB Vlaardingen

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam CS of Maassluis CS neem de trein en ga naar station Vlaardingen Oost. Loop 3 minuten naar het busplein Vlaardingen Oost. Met stadsbus 56 richting Vlaardingen Holy Noord stap je op halte Koninginnenlaan uit. Het is nog 2 minuten lopen naar Dillenburgsingel 10. Aan de achterkant van de flat op de begane grond is de ingang. De rode deur nr. 10 is open en je kan naar binnen gaan en plaats nemen in de wachtruimte.  

Bereikbaarheid met de auto
Vanaf de A20 neem afslag 9 Vlaardingen Holy. Vanuit Rotterdam ga je onderaan de afslag bij de stoplichten meteen rechtsaf de Holysingel op. Vanuit Maassluis ga je onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf en gaat onder de rijksweg A20 door de Holysingel op.
Bij het eerste stoplicht op de Holysingel ga je rechtsaf de Dillenburgsingel op. Voorbij het Zonnehuis, verpleeghuis,  ga je direct voorbij de laatste flat op de Dillenburgsingel linksaf. Je parkeert aan de achterzijde van deze flat. Bij nr. 10, op de begane grond bij de groene deur ga je naar binnen. De deur is open en je kan plaats nemen in de wachtruimte.


Praktijk Schipluiden
Maria Bachmanstraat 3 

2636 HJ Schipluiden

Bereikbaar met openbaar vervoer Vanaf Delft CS neem je bus 33 richting Maassluis. 

Bereikbaarheid met de auto Vanaf de A4 Prins Clausplein, houdt richting Rijswijk, Den Haag Zuid, Delft aan. Neem afslag 13, Den Hoorn, Schipluiden. Op de afslag links aanhouden en ga bij de rotonde linksaf richting Schipluiden, Maasland. Volg de Klaas Engelbrechtweg N468. Met de bocht mee naar rechts. Je rijdt dan langs het water (linkerhand). Na 1.8 km ga je linksaf Schipluiden in. Het water blijft aan je linkerhand. Je gaat de eerste brug linksaf richting Gemeentehuis en Sportvelden, de Tiendweg op. Dan de eerste straat rechtsaf; je rijdt dan achter het Gemeentehuis langs. Deze straat, Anna van Raesfeltstraat, volg je en na 750 meter ga je rechtsaf de Maria Bachmanstraat in.