Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ellesv01/domains/ellesvanpaassen.nl/public_html/hsm/modules/mod_responsive_slideshow/tmpl/default.php on line 23

Welkom

logo‘’Levenskunst is hoe je omgaat met je zelf
en datgene wat zich aandient in je leven.
Het leven zelf is de ervaringsweg om deze kunst
op je eigen wijze te verwerven
en je leven kleur en invulling te geven.’’

 

Welkom bij Praktijk Levenskunst

Ik werk vanuit aandacht en interesse in jou als mens. Ieder mens is uniek en het gaat om het wezenlijke contact van mens tot mens, waardoor jij jezelf kan zijn. 

Vanuit Praktijk Levenskunst bied ik je individuele behandelingen om de balans in je zelf te herstellen. Een gevoel van gezondheid en geluk begint bij een stevige basis, van binnenuit. Wanneer je je zelf kent en kan luisteren naar je zelf, is het gemakkelijker om met situaties in de buitenwereld om te gaan.
Door levensgebeurtenissen en spanningen kan je uit balans raken. En soms lukt het je niet om het evenwicht zelf te herstellen. Op zo'n moment is het mogelijk om hulp te vragen.
Veel fysieke, mentale, emotionele en energetische klachten en problemen zijn te herstellen. Mijn bijdrage is om je te begeleiden naar de kracht in jezelf, zodat jij de stappen kan maken die nodig zijn om te herstellen en te groeien naar een nieuw evenwicht en bewustzijn. 

Met Méér Levenskunst bied ik je workshops en activiteiten om te groeien in je bewustzijn, en te leven vanuit je hart. De bouwstenen van de activiteiten zijn gebaseerd op het eenheidsbewustzijn. De wijsheid vanuit oude culturen en de logische principes vanuit de natuurwetten zijn een leidraad en inspiratiebron in de bijeenkomsten. Je leert de 'natuur' in je zelf herinneren. Het leven is je gegeven en nodigt je uit om écht te Leven, aanwezig te zijn vanuit je Zelf, en het leven uit jezelf te laten ontstaan. Mijn bijdrage is om je de sleutels tot creatie en innerlijke rijkdom aan te reiken op je levensweg.

Van hart tot hart,

Elles

 

 

Activiteiten

No events